NDIQENI LIVE REZULTATIN KËTI

live-rezultati-1

Gazeta NewBorn, ua sjell LIVE rezultatin e zgjedhjeve në Drenas. Nga 7% të votave të numëruara, PDK-ja, prin me mbi 51% apo 609 vota e pasuar nga Nisma, me 21% apo mbi 244 vota dhe më pas vijnë kandidatët e tjerë Ky është linku ku mund ta shikoni rezultatin LIVE. …

Artikulli i plotë »

Fundi i pabesueshëm i një epoke: Gjiganti i industrisë së duhanit, paralajmëron ndërprerjen e prodhimit të cigareve tradicionale!

largea-cigarekontrabande1425745599

prej kompanive më të fuqishme në botë, gjiganti i prodhimeve të duhanit, “Phillip Morris”, nuk e ka përjashtuar mundësinë e ndërprerjes së prodhimit dhe të shitjes së cigareve në të ardhmen, thotë drejtori menaxhues i kompanisë. “Besoj se vjen dita kur mund të themi se jemi përshtatur me produktet alternative …

Artikulli i plotë »