Atmosfera e tensionuar vazhdon para KSHZ, nën presion po hidhen ankesat e LSDM (Video)


Një numër i madh i protestuesve po vazhdojnë të qëndrojnë para ndërtesës së KSHZ ku në ambientet e brendshme po mbahet mbledhja ku po shqyrtohen ankesat e dorëzuara nga Lëvizja BESA dhe LSDM. Po dëgjohen thirrje “Maqedoni, Maqedoni” , “Hajdutë” dhe thirrje tjera. Ndërsa në kore kanë vazhduar edhe këngët patriotike. Shumica prej tyre janë përkrahës të VMRO-DPMNE, edhe pse ata nuk po mbajnë flamuj partiak.
15554727_10211505394700153_321812375_n