Admin

Shqiptarët kërkojnë ‘hak’ për Zijadin Selën, frikë tek maqedonasit (VIDEO)

Deputetët shqiptarë u përgjakën në Parlamentin e Maqedonisë nga një grup huliganësh që nuk pranojnë mendimin ndryshe, nuk e pranojnë realitetin se në Maqedoni jetojnë afër 40 % shqiptarë. Ata me tu zgjedhur Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit të Maqedonisë, ju turrën parlamentit si të çmendur dhe egërsira për ti …

Artikulli i plotë »