Bëri marrëdhënie seksuale me qenin, ja çka i ndodhi (Foto)


Një 27-vjeçare pritet të dënohet me burg pasi bëri seks me qenin e saj.

Jenna Louise Driscoll ishte prej disa javësh objekti gjykimi pasi kishte kryer akte seksuale me qenin e saj.

Ajo pranoi fajin para gjykatës duke thënë se e kishte bërë diçka të tillë nën efektin e kanabisit.

27-vjeçarja nga Brisbane, Australi, është në qeli teksa pritet verdikti final për të.
“Është e neveritshme dhe kundër ligjeve të natyrës”, tha gjykatësi gjatë seancës.
kembe