Bie poshtë teoria se Breshkat janë të ngadalta, ja çfarë ndodh kur i ushqen (VIDEO)


Për të gjithë ata që mendonin se Breshkat janë speciet më të ngadalta në Tokë, tashmë kjo teori bie poshtë, pasi se së fundmi është zbuluar se ato janë të shpejta, por thjeshtë janë dembele për të ecur. Në fakt ky zbulim u bë gjatë një eksperimenti me ushqim, i cili ju hodh Breshkave, dhe u vu re se ato po lëviznin mjaft shpejt. Një video e regjistruar në Kinë shfaqë disa breshka duke vrapuar sa më shpejtë që mundin për t’u afruar në tavolinën e ushqimit.
10-23-620x330