Ballina / Aktualitete (faqe 2)

Aktualitete

Serbia ka regjistruar 78 lloje ilaçesh në Kosovë

auto_Ilace_te_serbise11484984013

Pas arritjes së një marrëveshjeje në Bruksel për njohjen e CPP-ve në mënyrë të ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë, prodhuesit nga Serbia kanë regjistruar 78 lloje të ilaçeve në Kosovë. Më së shumti ilaçe ka regjistruar kompania “Hemofarm”, e cila nga viti 2006 është privatizuar prej kompanisë së prodhimit të …

Artikulli i plotë »