Aktualitete

Historia e Laurës është e pabesueshme Është vetëm 24 vjeçe dhe kërkon vdekjen ,arsyeja ….

Në Belgjikë ligji i jep të drejtën të gjithë qytetarëve që të zgjedhin eutanazinë (shuarja e jetës). Vitin e kaluar kanë dhënë “Ok” edhe për të këputur në mes jetën e sapunisur të fëmijëve. Laura është 24 vjeçe: “Që fëmijë e kisha kuptuar se jeta nuk bën për mua” Është …

Artikulli i plotë »