Wednesday , 22 February 2017

Aktualitete

“Komshia ishte fiksimi i jetës sime, por një ditë erdhi për të rregulluar një dollap dhe ja çfarë ndodhi”

Një djal shqiptar ka shkruar një rrëfim interesantë për një revistë nga Tirana. Ja mesazhi që e ka dërguar në redaksi. Mua mu desh të jetoja për një kohë të gjatë vetëm pasi prindërit i kisha me punë në Greqi. Në shtëpi vinte më gatuante dhe më lante shtëpinë një …

Artikulli i plotë »

Burri vendos kamerë në dhomën e fëmijëve, ajo çfarë bën bashkëshortja e tij e shokon! (Video)

Një burrë ka vendosur kamerë në dhomën e fëmijëve të tij, në mënyrë që t’i kishte nën kontroll. Është bashkëshortja e tij ajo e cila kishte ndenjur dy orë të plota derisa kishte vënë fëmijët në gjumë. Megjithatë, pas gjithë kësaj “lufte” për gjumë, gruaja në fjalë është kujdesur bukur …

Artikulli i plotë »