Argëtim

“Të hëngsha…”, Agimi ngacmon vajzën 20-vjeçe më të vogël, përgjigja e saj e lë me gisht në gojë

Rastet e ngacmimeve në rrjetet sociale janë të shumta por jo të gjitha femrat e meshkujt e marrin guximin ti bëjnë ato publike dhe të denoncojnë këtë fenomen të shëmtuar që ndodh rëndom. Rasti konkret tregon për një vajzë të re në moshë, e cila është ngacmuar në Facebook nga …

Artikulli i plotë »

I riu del në rrugë dhe pyet vajzat se sa herë masturbohen, përgjigjia e njërës është e tëpërt (VIDEO)

Një youtuber duke përtuar të hapë librin e biologjisë dhe të mësojë rreth seksualitetit të femrave, vendosa të dalë në rrugë me një mikrofon dhe kamera dhe t’i pyesë vetë ato. Pyetja që ai u bëri shumë vajzave në rrugë ishte: Sa herë masturbohesh? Ndërsa disa u treguan shumë të …

Artikulli i plotë »