Wednesday , 22 February 2017

Argëtim

Striptistet në Tiranë tërbojnë dhëndrin para dasmës me lojërat e tyre sensuale, por pastaj..(FOTO+16)

Të gjithë kemi dëgjuar për festa beqarie ekstravagante, ku para martese partnerët zgjedhin të festojnë jo si zakonisht. Një festë e tillë është bërë në klubin e striptit, ku grupi me djem dhe vajza, pjesë e shoqërisë së dhëndrit, ka ardhur për të festuar një ditë para dasmës. Pak kush …

Artikulli i plotë »

Nxënësit bëjnë si kafshë, por reagimi i mësuesëve është “për të vënë duart në kokë”

Një video amatoriale që mendohet se është filmuar në një shkollë në Ferizaj të Kosovës, na tregon se si situata e nxënësve të shkollave nuk është edhe aq e ndryshme nga rastet që kemi parë në Shqipëri. Kështu në këtë klasë shikohet se me dy profesorë të ndryshëm, nxënësit sillen …

Artikulli i plotë »

Si kjo festë beqarie s’keni parë kurrë në Tiranë, shikoni si e “masakrojnë” femrat dhëndrin (FOTO)

Të gjithë kemi dëgjuar për festa beqarie ekstravagante, ku para martese partnerët zgjedhin të festojnë jo si zakonisht. Një festë e tillë është bërë në klubin e striptit, ku grupi me djem dhe vajza, pjesë e shoqërisë së dhëndrit, ka ardhur për të festuar një ditë para dasmës. Pak kush …

Artikulli i plotë »