Argëtim

Ja përgjigjja e pyetjes së lashtë: Përse femrat shkojnë në WC në çift apo në grupe të vogla?!

Njëra ndër gjërat të cilat në takime dinë të bëhen të mundimshme janë tollovitë e papara në WC-të e femrave. Dy janë shkaqet për këtë: vajzat në WC nuk shkojnë vetëm të kryejnë nevojat e domosdoshme, por edhe të bëjnë grimin, të ndërrojnë çorapet nëse u janë shqyer, të bisedojnë …

Artikulli i plotë »

Historia seksuale/ 38-vjeçari: Po bëj seks me të gjitha femrat që takoj, jam totalisht jashtë kontrollit

Kjo është historia e një 38-vjeçari, i cili i ka shkruar psikologes Deidre në ‘The Sun’, duke i kërkuar ndihmë për të përmirësuar gjendjen e tij, pasi tradhton vazhdimisht gruan duke bërë seks me femra të tjera. Letra e burrit: Javën e kaluar u largova nga një festë familjare dhe …

Artikulli i plotë »