Jetë dhe Stil

Anglezja tregon historinë e trishtë me shqiptarin, pasi e merr në Angli zbulon kush është ai në të vërtetë

Të gjithë jemi të ndërgjegjshëm që kjo nuk është diçka e re, por fakti që mediat britanike kanë shkruajtur për këtë, kjo nuk është gjë e mirë për shqiptarët. Michelle Rawlins është një grua mbipeshë nga Sheffield, nënë e dy fëmijëve, e cila ka treguar historinë e trishtë me një …

Artikulli i plotë »

Kjo është arsyeja pse mbesin shenjat e gishtërinjve kur prekim ndonjë gjë (Video)

Në këtë video e cila është e paraqitur më poshtë tregohen se pse njerëzit lënë shenja të gishtërinjve kur prekin ndonjë gjësend. E gjithë kjo është e shpjeguar brenda disa sekondave. Një gjë e tillë sipas shkencëtarëve ndodh për shkak se gishtërinjtë kanë gjëndra djerse prandaj edhe mbesin shenjat nëpër …

Artikulli i plotë »