Kuriozitete

Hoxhë Behar Mjekiqi, n’Kosovë Show: Ja çka duhet të bëjnë ata njerëz që nuk e agjërojnë Ramazanin

Këtë javë të ftuar në emisionin n’Kosovë Show, janë hoxha i njohur nga Obiliqi, Behar Mjekiqi si dhe Njomza Emini, të cilat janë kandidate për deputete në Kuvendin e Kosovës. Sikurse herave edhe gjatë këtij emisioni ka pasur plot momente interesante. Nga hoxha Behar Mjekiqi dhe Njomza Emini ka pasur …

Artikulli i plotë »

Hoxhë Behar Mjekiqi, n’Kosovë Show: Ja çka duhet të bëjnë ata njerëz që nuk e agjërojnë Ramazanin

Këtë javë të ftuar në emisionin n’Kosovë Show, janë hoxha i njohur nga Obiliqi, Behar Mjekiqi si dhe Njomza Emini, të cilat janë kandidate për deputete në Kuvendin e Kosovës, shkruan Gazeta NewBorn. Sikurse herave edhe gjatë këtij emisioni ka pasur plot momente interesante. Nga hoxha Behar Mjekiqi dhe Njomza …

Artikulli i plotë »