Lajme

Trump – gjykatësve: Edhe një student i dobët i shkollës së mesme do të më kuptonte më mirë se ju

Presidenti amerikan, Donald Trump, i ka kritikuar ashpër argumentet kundër urdhrit të vet ekzekutiv për t’ua ndaluar hyrjen në SHBA qytetarëve nga shtatë vende me shumicë myslimane, duke e cilësuar kundërshtimin ligjor ndaj urdhrit të tij si kundër sigurisë kombëtare dhe duke e quajtur sistemin gjyqësor shumë të politizuar. Duke …

Artikulli i plotë »

E rëndë kjo: Në Ditën e Pavarësisë së Kosovës pritet të ndodh kjo gjë shumë e keqe

Serbët po planifikojnë që ta shpallin të krijuar Asociacionin e tyre të Komunave më 17 shkurt,në Ditën e Pavarësisë së Kosovës. “Çështja e formimit të Asociacionit të Komunave serbe do të jetë serish shkëndijë ndezëse në linjën Beograd – Prishtinë . Sepse, institucionet e Kosovës po refuzojnë edhe më tej …

Artikulli i plotë »

Putin dhe Erdogan, arrijnë marrëveshje ‘historike’

Vladimir Putin i dha sot dritën jeshile në planin politik për ndërtimin e gazsjellësit “TurkStream” mes Rusisë dhe Turqisë, që pritet të furnizojë për një periudhë të pacaktuar Bashkimin Evropian, projekt simbolik i përmirësimit të marrëdhënieve mes Moskës dhe Ankarasë. “Presidenti rus dekretoi ligjin për ratifikimin e marrëveshjes së nënshkruar …

Artikulli i plotë »