Lajme

Hajde vetem 200 KOSOVAR mund te punsohet shteti i kerkon 200 puntor paga 407 EURO..! (DOKUMENT)

Ministri e Diasporës po kërkon t’i punësojë 200 punëtorë sezonalë që do të me projektin për Hartimin dhe Përditësimin e Regjistrit të Diasporës dhe Mërgatës. Paga do të jetë 407 euro në muaj. Ky është njoftimi i Ministrisë. Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Qeveria – Vlada …

Artikulli i plotë »