Ballina / Shëndetësi

Shëndetësi

Kanceri definitivisht shkaktohet nga ky ushqim

0-188-600x300

Ndoshta keni lexuar raporte të mëhershme që thoshin se mishi i përpunuar është shkaku kryesor i kancerit. Dhe mishi i kuq duket se është shkaktari kryesor. Ky lajm vjen nga Agjencia Ndërkombëtare për Hulumtim të Kancerit (IARC), ekspertët e së cilës thonë se kanë kryer më shumë se 800 studime …

Artikulli i plotë »

Receta e vjetër 800 vjet që shëron zemrën

0-311-600x300

Përgatiteni vetë lëngun natyral për të pasur një zemër të shëndetshme, në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë. Krijuesja e kësaj recete është murgesha Hildegard fon Bingen, e cila ka jetuar para 800 viteve. Më vonë këtë recetë e kishin marrë edhe mjekët më të njohur botëror të kohës moderne. …

Artikulli i plotë »