Shëndetësi

Pse meshkujt janë të shqetësuar për penisin: Dhe disa fakte që të habisin

Gjithmonë e më shumë meshkuj janë të shqetësuar për madhësinë e penisit.lexoni disa fakte për organin mashkullor. -Koro ose paniku i penisit, është histeria masive e meshkujve që besojnë se do e humbasin organin gjenital. -Impotenca është arsyeja për divorc në 24 shtete në SHBA. -30 përqind e meshkujve 15 …

Artikulli i plotë »

Mjekët i kishin thënë se kurrë nuk do të mbetet shtatzënë pasi i ka dy vagina, tani është në muajin e pestë dhe po pret të sjellë në jetë një djalë (Foto)

Një gruaje ishte thënë se kurrë nuk do të mund të mbetet shtatzënë pasi i ka dy vagina, por ndodhi mrekullia dhe ajo tani është shtatzënë dhe po pret të sjellë në jetë një djalë. Krista Schëab e cila i ka dy vagina për asnjë moment nuk ishte dekurajuar dhe …

Artikulli i plotë »

Pastrojeni FYTYRËN me VAJ KOKOSI dhe SODË BUKE tri herë në javë! Ja çfarë do t’ju ndodhë brenda një muaji (Video)

Nëse nuk keni para për të blerë produkte të shtrenjta të cilat nevojiten për t’u kujdesur për lëkurën, atëherë mund ta bëni vet produktin tuaj vetëm me vaj kokosi dhe sodë buke. Produkti i fituar nga kombinimi i këtyre të dy përbërësve është tejet efektiv dhe kushton shumë pak para. …

Artikulli i plotë »