Video

Plazhistët në Durrës të mos e shohin këtë video, duhet të shkoni menjëherë tek mjeku

Denoncimet për plazhet e pistë në bregdetin shqiptar shtohen përditë dhe më shumë. Një plazhist nga Durrësi, ka denoncuar pikërisht masakrën që po ndodh në plazhin e këtij qyteti, e cila mund t ketë pasoja serioze për jetën e atyre që zgjedhin këtë bregdet për të pushuar. “Pershendetje jeta osh …

Artikulli i plotë »