Video

Motrat binjake martohen me vëllezërit binjakë, shikoni reagimin e dasmorëve (Foto/Video)

Nuset Daria dhe Maria kanë ndërruar unazat me vëllezërit Konstantin dhe Rostislav, në një kishë në qytetin Zhukov në pjesën perëndimore të Rusisë. Çiftet ishin njoftuar përmes rrjeteve sociale, pasi kishin diçka të përbashkët – ishin binjakët identik, por më vonë kjo miqësi u shndërrua në dashuri. “Kur u takuam …

Artikulli i plotë »