Deri në këto momente numri i votuesve në Tearcë arrin në 39 (FOTO)


Deri në këto momente numri i votuesëve është 39, ku fluksi është i dobet. Siç mëson portali TetovaSot, shqiptarët kanë dalur në numër të vogël dhe nuk dihet nëse do të bojkotojnë zgjedhjet.
Gara në këtë vendvotim bëhet mes VMRO-së dhe LSDM-së.
Nëse LSDM-ja arrin që të fitojë në këtë vendovotim dhe fluksi të jetë i madh atëeher rezultati mund të ndryshojë në madnatet e deputetëve të bëhet 50 me 50.
6-115-620x330