Duket si një gropë e zakonshme, por ajo që fshihet në të do ju shokoj!


Duke pasur parasysh se sa i madh dhe i ndryshëm është bota jonë, është për t’u habitur se njerëzit kanë shpikur mënyra jetese interesante dhe unike.
Duke filluar nga shtëpitë e vogla e deri tek vilat e mëdha, është e qartë se njerëzit nuk janë të kënaqur me vetëm katër mure dhe çati,
Dhe pastaj kur të mendoni se ju keni parë gjithçka, paraqiten vende të tilla si Coober Pedy në Australinë e Jugut.
Fillimisht ishte një qytet i vogël minierave, tani është shtëpi për më shumë se 2.000 njerëz.
hqdefault (1)