Femra, ja si duhet ta puthni partnerin që ta çmendni fare? (Video)


videoplayback (18) by LajmeFlash
Vajza, ndonjëherë kur e puthni një mashkull që ju pëlqen, nuk duhet ta puthni si ‘zonjë’ e vërtetë, por duhet ta bëni në mënyrën më të ndyrë të mundshme – pra, më shumë në stilin e Angelina Jolies. Në videon e mëposhtme mund ta shihni dallimin mes një puthje të lezetshme dhe një puthje të ndyrë, të egër dhe e cila do t’i mbetet në mend atij përgjithmonë.
screenshot-1-2-780x439_1479400442-9094022-600x329