Harrojeni Trumpin dhe fitorën e tij, ai nuk pyetet për Kosovën dhe shqiptarët, ja kush vendos për ne


Zgjedhja e republikanit, Donald Trump, në krye të SHBA-ve, si presidenti i 45-të i saj, me mandat 4 vjeçar, ndaj Hilary Clintonit, sa ka gëzuar njerëz, aq edhe ka hidhëruar, raporton Gazeta NewBorn.

Popullin që më së shumti i ka zhgënjyer fitorja e Trumpit, janë shqiptarët, të cilët po ia kanë frikën Donald Trumpit, karshi mbështetjes së tij ndaj shteve shqiptare.

Por, fitorja e Trump, nuk sjellë asnjë rrezik në raportet shqiptaro-amerikane, pasi që nuk është Trump, ai që vendos për këto raporte, dhe se ai do të merret me politika më të gjëra nacionale dhe kombëtare, dhe se interesi i tij nuk është vetëm tek shqiptarët, shkruan Gazeta NewBorn.

Për shqiptarët, sidomos për Kosovën, nuk vendos Donald Trump, por vendosin agjencitë sekrete siç janë CIA dhe FBI, agjenci këto të cilat kanë një konsideratë të lartë për shqiptarët.

Politikat sekrete të CIA-s dhe FBI-së, janë caktuar tash e disa vite, dhe se shqiptarët, do të jetë top kombi më i fuqishëm në Ballkan, por pëveç saj brenda Partisë Republikane, ka senator dhe kongresmen që kanë konsideratë ndaj shqiptarëve dhe janë mbështetës të mëdhenj ndaj nesh/Gazeta NewBorn/
shqi