Haxhi Krasniqi e pshtyn ftyres Luan Krasniqin, po a nuk te erdh marre bre me msu Turkun bre …


Thuhet Haxhi Krasniqi kusheriri i Luan Krasniqit esht ndjer i Frustruar kur e pa qe Luan Krasniqi po e msonte Turkun se si ta rrihte Nuri Seferin. sipas nje burimi te afert me portalin ton thuhet se Haxhi krasniqi e ka pshtyr ne fytyr Luan Krasniqin dhe i ka than po hiq nuk te erdht marre be me msu turkun me rreh Nurin a? Thuhet se kusherit jan fjalosur paksa dhe i kan prishur raportet por asgje nuk esht e Konfrimuar.
vittt