Haxhia nga Tearca votoi për tu bë më mirë (VOTO)


Plaku shqiptarë nga Tearca u shpreh se sot ka dalur të votojë për tu bërë më mirë sepse deri tani ka qenë keq.
“Votoj për tu bërë më mirë” u shpreh plaku.
Ai tha se deri më tani askush nuk i ka ofruar para, por voton për të ndryshuar ky shtet.
Deri në këto momente siç raporton portali TetovaSot numri i votuesëve shkon mbi 40 dhe shihen edhe votues shqiptarë.
15724281_565600190305352_1428407433_n-620x330