Ja si reagojnë femrat kur shikojnë filma pornografik bashkë me meshkuj (VIDEO+18)

Është një veprim i cili zakonisht ndodh në mënyrë private, por një grup i studentëve janë vendosur në një situatë të sikletshme duke shikuar porno së bashku për një eksperiment social
Meshkujt e rinj dhe femrat e reja nga Universiteti i Bristolit u filmuan nga studenti i vitit të tretë, Gemma Wilson.
Dhe ata reagojnë në mënyrë të ndryshme, prej duke u turpëruar e deri tek duke e parë atë argëtuese, transmeton lajmi.net.
Shikojeni:
1-3-620x330