Mbushi vaskën me 1.250 shishe me sos të djegës dhe futet në të, por shikoni çfarë ndodh më pas (Video)


Një i ri ka realizuar një eksperiment të pazakontë por edhe tejet të rrezikshëm, që ka mundur t’i kushtojë shtrenjtë.
Në videon e postuar më poshtë, mund të shihet një djalosh duke mbushur vaskën me 1.250 shishe të sosit më të djegës, transmeton Telegrafi.

Por gjithë këto shishe me sos të specave të djegës duket se nuk i mjaftuan atij, pasi ka hedhur edhe disa speca të djegës sipër sosit.

Dhe në fund është futur në këtë vaskë përplot me sos dhe speca, dhe rezultatin mund ta imagjinoni. Për më shumë shikoni
vaska-640x360