Në Shkup del Situata Jashtë Kontrollit Shum Qytetare Po vijnë Nga qytete të Ndryshme Për të …


Militantët e VMRO-DPMNE nuk heqin dorë para selisë së Kmisionit Shtetëror të Zgjedhjeve në Shkup.
Nga disa qytete po vijnë autobusë në Shkup, dhe pastaj anëtarët e VMRO-DPMNE-së po shkojn drejt në KSHZ.
Po vijnë njerëz nga Velesi dhe Shtipi të cilët zbarkojnë në Shkup.
Momentalisht para selisë së KSZH po mbajnë fjalime edhe anëtarët e lartë të VMRO-DPMNE, si Antonio Milloshovski, Ilija Dimovski, dhe Vladimir Gjorgjev./TetovaSot/
1-366