Njeriu që peshon 500 kilogramë, del nga shtrati pas 6 vitesh (Video)


Njeriu që peshon 500 kilogramë by LajmeFlash
Juan Pedro, që raportohet se është njeriu që peshon më së rëndi në botë, ka dalë nga shtrati për herë të parë pas disa vitesh. Sipas CNN, ai ka dalë nga shtrati pas gjashtë vitesh, për të kërkuar tretman mjekësor, transmeton Gazetain. Ai është 32-vjeçar nga Meksika, dhe do të shtrihet në spital për t’u trajtuar, në mënyrë që të humbë peshë. Më poshtë mund të shihni videon.
capture_1479377703-4178303-600x329