Nuk Ka të Ndalur : Pas Sulmit në Turqi, Gjermani e Zvicer edhe Franca


Franca do ta rrisë nivelin e sigurisë në tregjet e Krishtlindjes në mbarë vendin pasi një kamion hyri me shpejtësi në një treg sezonal në Berlin të hënën, duke lënë të vdekur së paku nëntë persona, ka thënë Ministria e Brendshme franceze.

“Bashkëpunimi franko-gjerman do të vazhdojë pa pushim në mënyrë që demokracitë të fitojnë kundër atyre që dëshirojnë të sulmojnë vlerat dhe liritë tona”, ka thënë ministria përmes një komunikate, raporton Reuters.

“Të gjitha forcat e sigurisë do të jenë në nivel maksimal të vigjilencës. Siguria në tregjet e Krishtlindjes do të përforcohet menjëherë”, ka shtuar ministria.
fr