Nusja kryen seks me mysafirët, si traditë e dasmës(VIDEO)


Një traditë mjaftë e quditshme është në një zonë të Rusisë, ku nusja duhet patjetër të “bëj seks” me mysafirët meshkuj në dasmën e saj.

Sic shihet edhe në videon më poshtë, nusja përkulet në pozicione seksi dhe meshkujt i hipin nga mrapa.

Video-ja është lansuar nga një amerikan që ishte i ftuar në këtë dasëm në Rusi, ku në postimin e tij shton se është e çuditëshme se si kjo gjë është kthyer në traditë tek rusët.

Ai gjithashtu shtoi se në bazë të trendeve që sjell interneti, kjo mund të mbërrijë në Amerikë sapo hap e mbyll sytë dhe kjo është shqetësuese për një djalosh si unë i cili ende është beqar.

Edhe pse konsiderohet vetëm si një lojë mes nuses dhe dasmorëve, është shqetësues fakti se edhe pse teknikisht nuk kryejn seks ata duken sikur po pësojnë orgazma në videon poshtë.
58748unilad-imageoptim-groom-sex-wedding-guest-doggy-style-game-gong-554936-680x350