Ato jetojnë deri në 120 vjet, lindin fëmijë edhe 65 vjeç dhe nuk preken nga tumoret! Ja sekreti

Njerëzit e fisit ‘Hunza’ janë gjithmonë të qeshur dhe gjithmonë të fortë. Ata duken shumë të rinj dhe ju do të tronditeni kur dikush do t’ju tregojë moshën. Duket sikur ata janë ardhur nga një tjetër planet. Shtëpia e tyre janë malet në pjesën veriore të Pakistanit. Popullsia e tyre …

Artikulli i plotë »

LAJMI I FUNDIT : Cfare po ndodh kështu me ramushin Mund perseri të Përfundoj në ..

Zëvendëskryeministri serb, Rasim Ljajiq tha se aktakuza kundër Ramush Haradinajt mbeten në fuqi. Sipas tij, prokurori publik në Francë ka pesë ditë për të apeluar vendimin për anulimin e kërkesës për ekstradim të Haradinajt në Serbi. “Ne do të shohim nëse Gjykata Speciale në Kosovë, të kenë guximin t’i ndjek …

Artikulli i plotë »