Kur Jehona Sopin, Diellza Kolgecin… e këto nuk i njihte askush (VIDEO) Read more: http://gazetain.com/?p=36896#ixzz4Ya03GY1c

Ishte viti 1996 kur kngëtarja e njohur Jehona Sopi, garonte për “Miss Kosova”. Para 21 viteve ajo nuk ishte ende këngëtare, por karriera e Jehonës kishte nisur nga konkurset e bukurisë, për t’u bërë më vonë një këngëtare e njohur, Në një video të xhiruar në vitin 1996 nga M1 …

Artikulli i plotë »

Prokuroria Speciale aktakuzë ndaj ish-kryetarit të Lipjanit për dhënie dhe marrje të ryshfetit

Prokuroria Speciale, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Prishtinë, ka ngritur aktakuzë ndaj ish-ktryetarit të Lipjanit, Shukri Buja, për tjetërsim prona, dhënia e ryshfetit, marrje të ryshfetit, ushtrim të ndikimit, punimet ndërtimore të kundërligjshme. Lajmi.net ka kontaktuar me Bujën, por ai ka thënë se nuk është …

Artikulli i plotë »

Rrëfehet Shpend Maxhuni: Ja kush ishin personat e “armatosur në veri” që bënin ushtrime

Drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni, ka sqaruar situatën e krijuar nga një grup personash që kanë qenë të uniformuar në veri të Kosovës. Maxhuni që ka raportuar në Komisionin për Siguri të Kuvendit të Kosovës është pyetur nga deputetët se çka kanë qenë ushtrimet dhe kanë kërkuar sqarime …

Artikulli i plotë »