OBOBO DJEMA / Do mbeteni të shtangur, ja çfarë u tregojnë femrat shoqeve për seksin me partnerin

Kur femrat fillojnë të tregojnë për gjëra seksuale, kryesisht i tregojnë vetëm gjërat me vlerë dhe gjërat më “epike”. P.sh, shumica e femrave kanë qejf t’i tregojnë shoqeve për vendet publike ku kanë bërë seks me të dashurin. Sidoqoftë, shpeshherë në bisedat ‘intime’ të vajzave futen edhe detajet tjera, por …

Artikulli i plotë »