Wednesday , 22 February 2017

Aksion i madh në Turqi, mbi 3500 persona të arrestuar, çka po ndodh atje?

Më shumë se 3.500 persona janë arrestuar në operacionet e udhëhequra nga policia, xhandarmëria dhe rojet bregdetare në mbarë Turqinë. Forcat e sigurisë u raportua se konfiskuan 81 makina, 91 armë, 91 pushkë gjuetie, 80,268 pako cigare të kontrabanduara, 686 telefonë të kontrabanduar, 762 litra alkool të pa licencuar dhe …

Artikulli i plotë »

LAJMI I FUNDIT: Zhvillim i paparitur në Turqi, mbi 81 mijë policë dalin rrugëve të Truqisë

Më shumë se 3.500 persona janë arrestuar në operacionet e udhëhequra nga policia, xhandarmëria dhe rojet bregdetare në mbarë Turqinë. Forcat e sigurisë u raportua se konfiskuan 81 makina, 91 armë, 91 pushkë gjuetie, 80,268 pako cigare të kontrabanduara, 686 telefonë të kontrabanduar, 762 litra alkool të pa licencuar dhe …

Artikulli i plotë »