Adelina ia publikon Anton Qunit 3 ditë para zgjedhjeve: Ti more Anton Quni mua ma ke…

Kandidati i LDK-së për deputet të Kuvendit të Kosovës dhe ish komandanti i UÇK’së Anton Quni, gjatë një interviste ka treguar se ka përdorur këngëtaren Adelina Ismaili si motivim për ushtarët e UÇK’së. Ai për t’i motivuar ushtarët, kishte folur për planin e Arkanit që kishte për ta kindapuar këngëtaren …

Artikulli i plotë »