Kosova në BE dhe në NATO, ose e ribashkuar me Shqipërinë

Shkruan: Prof. Dr. Mehdi Hyseni Kjo do të ishte e vetmja zgjidhje reale, pragmatike, e ligjshme, demokratike dhe paqësore afatgjatë e “mbijetesës” së Kosovës, jashtë ndikimeve, përzierjes, kthetrave dhe pretendimeve territoriale kolonialiste dhe neokolonaliste të Serbisë. Ndryshe, qenësia e saj shtetërore vazhidmisht, do të jetë e rrezikuar dhe e sfiduar …

Artikulli i plotë »

Gruaja tregon se ç’hoqi me burrin me aftësi të kufizuara, kur po kryenim marrëdhënie ai…

Le të flasim pa tabu, seksi është një nga eksperiencat më universale në botë që përban emocione shumë të fuqishme. Për disa njerëz seksi është shkarkimi i emocioneve negative dhe lumturia që të jep më pas, por vetëm kaq. Ndërsa për të tjerë seksi, përtej nevojës është një intimitet ekstrem …

Artikulli i plotë »