Xhuljana nga Laçi do “t’ia bëjë” nesër Lul Bashës/ “Është djalë shumë i bukur dhe vdes për të”

Një grua nga Laçi rreth të pesëdhjetave, e quajtur Xhuljana, ka përgatitur një video për protestën e nesërme. Ajo shprehet se ka qejf “ta bëjë” me Lulzim Bashën pasi ai është djalë i bukur dhe ajo vdes për të. Madje nëse nesër për ndonjë arsye protesta do të anullohet, Xhuljana …

Artikulli i plotë »