Trump – gjykatësve: Edhe një student i dobët i shkollës së mesme do të më kuptonte më mirë se ju

Presidenti amerikan, Donald Trump, i ka kritikuar ashpër argumentet kundër urdhrit të vet ekzekutiv për t’ua ndaluar hyrjen në SHBA qytetarëve nga shtatë vende me shumicë myslimane, duke e cilësuar kundërshtimin ligjor ndaj urdhrit të tij si kundër sigurisë kombëtare dhe duke e quajtur sistemin gjyqësor shumë të politizuar. Duke …

Artikulli i plotë »

Pse Violeta Kukaj-Retkoceri nuk flet për këtë të vërtet të jetës së saj?

KËNGËTARJA VIOLETA KUKAJ-RETKOCERI NUK ËSHTË AKTIVE SIÇ KA QENË. NJË KOHË BILE ISHTE TËRHEQUR SHUMË NGA JETA MUZIKORE, SHKRUAN “KOSOVARJA”. Ajo paralajmëroj një këngë e videoklip të ri, që do të shënoje rikthimin e saj në skenë, por ende asgjë në këtë drejtim. Ndërkohë këngëtarja është mjaftë e angazhuar në …

Artikulli i plotë »