Kundër poreve të hapura, disa receta shumë efikase që përgatiten në shtëpi

Ekzistojnë disa receta alternative të cilat mund të jenë efikase, por që kërkojnë konsultim me dermatologun përpara përdorimit: Recetë e parë: Përzieni lëng domate me disa pika të lëngut të limonit, aplikojeni në fytyrë me top pambuku, prisni për 15 minuta dhe lajeni fytyrën me ujë. Receta e dytë: Përgatisni …

Artikulli i plotë »