‘Selfie’ në kamionin e terrorit, pak momente para se t’u merrte jetën 84 njerëzve

Një ‘selfie’ në kamionin me të cilën i mori jetën 84 njerëzve të pafajshëm, pak para ngjarjes makabre që tronditi Francën dhe gjithë botën në ditën e Festës Kombëtare. Foto të terroristi Mohamed Bouhlel vetëm pak orë përpara se të futej me kamionin 19-tonësh mes turmës së njerëzve në ‘Promenade …

Artikulli i plotë »