Këta lloj njerëzish sulmohen nga fantazmat, kujdes nëse jeni të tillë

Secili njeri është viktimë potenciale e fantazmave, megjithatë nëse bëni pjesë në ndonjërin prej grupeve të mëposhtme jeni më të rrezikuar Fenomeni i pushtimit nga fantazmat dhe djajtë është një fenomen aq i përhapur saqë nuk mund të injorohet. Kjo pasi që shumë njerëz pretendojnë, që janë pushtuar nga djajtë, …

Artikulli i plotë »

Parashikoi fatkeqësinë e Nepalit, tani paralajmëron një mega tërmet

Një parashikues i tërmeteve, i cili pretendon se kishte paraparë disa dridhje të mëdha përfshirë edhe tërmetin shkatërrimtar që mori jetët e më shumë se 8,000 njerëzve në Nepal, ka paralajmëruar për një “tërmet të madh” me magnitudë deri në nëntë brenda ditëve. Frank Hooderbeets thotë se ka përdorur rreshtimin …

Artikulli i plotë »