Ja në cilin vit do të filloj lufta e tretë Botrore do tju Shokojë

“Russia Today” ka fajësuar “Daily Star”-in dhe “Daily Mail”-in për krijimin e panikut rreth Luftës së Tretë Botërore. Transmetuesi që financohet nga shteti, Russia Today (RT), akuzoi gazetat kombëtare britanike për citimin e “raporteve të pakonfirmuara” që sugjeronin se presidenti rus, Vladimir Putin, ka urdhëruar familjet ruse që të kthehen …

Artikulli i plotë »