Gruaja e verbër çdo mëngjes shkonte në punë me autobus: As që dyshonte se ç’po i bën burri pas shpinës!

Tregim prekës. Ndonjëherë dashuria që na japin të afërmit tanë është shumë më e fortë se errësira që na rrethon… Susan është 34 vjeç dhe jeta e saj ndryshoi tërësisht kur ajo humbi shikimin për shkak të diagnozës së gabuar të mjekut. Ajo u bë depresive, e zemëruar dhe e …

Artikulli i plotë »