Wednesday , 22 February 2017

Shpenzon miliona për nusen, dasma madhështore e biznesmenit shqiptar që u rimartua pas 10 vitesh

Kristian Boçi është biznesmeni që ka organizuar një dasmë madhështore me rastin e 10 vjetorit të martesës së tij me Drilonën. Gjithçka ishte organizuar në mënyrën më perfekte të mundshme, pasi çdo detaj ishte fantastik. U konsiderua si një spektakël dhe me të drejtë. Një dasmë që “shkundi” kryeqytetin, ku …

Artikulli i plotë »