VIDEO/ Rivalë në serial, por shikojeni çfarë bëjnë mbrapa kamerave ‘Xhihan’ dhe ‘Harun’

Në serialin ‘Fate të Kryqëzuara’ , dy aktorët e njohur Erkan Petekkaya dhe Baris Falay , kanë fituar simpatinë e të gjithëve më interpretimet e tyre. Në serial ata janë dy armiq të përbetuar, por ajo që ndodh mbrapa kamerave mes dy bashkëpunëtorëve është shumë larg asaj që ne shikojmë …

Artikulli i plotë »