Maqedonasit para Kuvendit protestojnë kundër Platformës shqiptare (VIDEO)

Porosi se nuk do të lejojnë shkatërrimin e shtetit, dërguan sonte pjesëmarrësit në protestën që e organizon nisma qytetare “Për Maqedoni të përbashkët”. Pjesëmarrësit në protestën që mbahet njëkohësisht me takimet e eurokimisarit Johanes Han dhe të tre eurodeputetët me liderët politik në Kuvend, shprehën falënderim deri te presidenti Gjorge …

Artikulli i plotë »

Assesi nuk mund ta lini duhanin? Epo, pra, pastroni organizmin nga nikotina me këta artikuj

Nëse jeni duhanxhi me siguri keni vërejtur që ndonjëherë trupi nuk përballon mirë nikotinën dhe shfaqen efekte të padëshirueshme të shoqëruara me pasoja të dëmshme të atij vesi vdekjeprurës. Mirëpo, nëse edhe megjithëkëtë nuk dëshironi të lini duhanin, do të mundeni që së paku në ushqim të fusni disa shprehi …

Artikulli i plotë »