Vazhdojnë skandalet| kapet edhe një qiftë duke bërë seks në Prishtinë(VIDEO)

Vazhdojnë skandalet| kapet edhe një qiftë duke bërë seks në Prishtinë(VIDEO) Një video skandaloze ka qarkulluar në rrjtet sociale, ku një quft bën seks. Thuhet se rasti ka ndodhur në Prishtinë. Ishte mikmiki.com, që e kishte shpërndarë këtë video. Kjo ngjarje është bër edhe në video në atë moment Per …

Artikulli i plotë »

“Hape kamerën se do të tregoj diçka”, vajza nga Tirana “shokohet” pas asaj që i nxjerr djali

Nuk është habi të të shkruajnë ditët e sotme në rrjetet sociale persona të panjohur. Ka nga ata që mendojnë se të shkëmbesh foto e video është diçka normale, përderisa janë opsionet dhe mundësitë dhe i shohin këta media si mundësi për të kaluar kohën dhe për të “gjuajtur”. Një …

Artikulli i plotë »