Prishet llamba, ndërpritet votimi (FOTO)


Në këto momente është prishur llamba dhe u ndërpre votimi që po zhvillohet në vendvotimin 2011 në Tearcë, raporton TetovaSot.
Nga komisioni thonë se votimi do të ndërpritet dhe do të fillojë pas një ore, deri sa të rregullohet llamba.
Vlenë të theksohet se edhe votues shqiptarë ka pasur në votime.
Deri në këto momente kanë votuar 28 votues, por siç shihet ene nga fotografitë e mëposhtme shihet fluks i madh i votuesve për votim./TetovaSot/
444-2