Shikoni se qfar dhurate ia ben Shyhretja djalit të saj? (Foto+VIDEO)


Mbrëmëu zhvillua ahengu i dasmës së Leartës dhe Kushtrimit, djalit të Shyhrete Behlulit.

E në këtë gëzim familjar të tyre, nuk kanë se si të mungojnë kolegët, artistët e shumtë të estradës shqiptare, të cilët në disa fotografi të siguruara nga Parrotlla, po bëjnë shumë atmosferë dhe po duket se po kënaqen maksimalisht.

Një ndër këngëtarët kryesorë që po kujdeset për disponimin e të pranishmëve është Afrim Muqiqi. Dasma ishte luksoze.

Athua sa mund të ketë kushtuar?
d_1475385736-4955129